• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • ПРИМІРНЕ ДВОТИЖНЕВЕ МЕНЮ

ПРИМІРНЕ ДВОТИЖНЕВЕ МЕНЮ

дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 42 «СОНЕЧКО»

Запорізької міської ради Запорізької області

на осінній період 2017р.

Назва страви Вихід страви
ясла сад
Перший тиждень
Понеділок
Сніданок
Арнаутка 80 120
Капуста припущена 30 50
Хліб з маслом 30/4 40/7
Чай 150 180
Обід
Закуска: лук 40 60
Суп гороховий з грінками 180 200
Рагу овочеве 120 150
Компот зі свіжих фруктів 150 200
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Запіканка сирна із свіжими фруктами 100 120
Соус сметанний прокип'ячений 15 15
Пряник 50 50
Какао на молоці 150 180
Вівторок
Сніданок
Молочна овсяна каша 150 200
Хліб з маслом, сиром 30/4/5 40/5/10
Кава на молоці 180 200
Обід
Закуска: часник 2 2
Борщ з сметаною кип’яченаю 150 200
Біточки парові 70 60
Пюре картапляне 90 125
Огірок солоний 40 50
Компот зі свіжих фруктів 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Пірожок з повидлом 55 75
Какао на молоці 150 180
Середа
Сніданок
Омлет 30 60
Каша гречана 80 120
Овочі солені 30 40
Хліб з повидлом 30/10 40/15
Чай 150 180
Обід
Закуска: лук 5 5
Суп харчо 150 200
Печеня по домашньому з курячого м'яса 100 150
Квашена капуста 40 60
Компот зі свіжих фруктів 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Суп молочний гречаний 150 200
Булочка домашня 75 95
Какао на молоці 150 180
Четвер
Сніданок
Рисова молочна каша 150 200
Хліб з маслом, сир 30/4 40/7
Кава на молоці 180 200
Обід
Закуска: часник 2 2
Буряківник зі сметаною прокип'яченою 150 200
Котлета рибна 50 80
Пюре картопляне 80 100
Овочі солоні 40 60
Компот зі сух/ фруктів 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Творожно-манна запіканка 80 100
Соус сметанний прокип'ячений 30 40
Какао на молоці 150 180
П'ятниця
Сніданок
Каша гречана з м'ясом 100 120
Ікра кабачкова 40 60
Хліб з маслом, сир 30/4/5 40/5/10
Чай 150 180
Обід
Закуска: овочі солоні 30 40
Суп куліш 150 200
Ліниві голубці з мясом 120 150
Компот зі свіжих фруктів 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Булочка домашня 55 75
Яблоко печене 80 100
Сік фруктовий 100 150
Другий тиждень
Понеділок
Сніданок
Шарлотка з яблоками 90 100
Хліб з маслом 30/4 30/5
Чай 150 180
Обід
Закуска: цибуля 4 6
Суп з рубленим яйцем 150 200
Каша гречана 80 100
Бігос овочевий з сосискою 60 90
Компот зі сушених фруктів 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Запіканка сирно-манна з морковкою 90 110
Соус сметанний прокип'ячений 15 15
Какао на молоці 180 200
Вівторок
Сніданок
Молочна вермишель 150 200
Хліб з маслом, сиром 30/4/5 40/5/10
Кава на молоці 150 180
Обід
Закуска: овочі солоні 30 40
Суп овочевий 180 200
Пюре картопляне 90 120
Оладки печінкові 60 80
Компот зі свіжих фруктів 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Каша пшоняна 70 90
Ікра буряківна 40 50
Пряник 50 50
Чай 180 200
Середа
Сніданок
Макарони з маслом 80 100
Капуста припущена 40 60
Хліб з повидлом 40/10 50/15
Чай 150 180
Обід
Закуска: часник 30 40
капусняк український з сметаною кип. 150 200
Пюре картопляне 90 100
Котлета м.ясна 40 60
Компот зі сушених фруктів 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Каша молочна вівсяна 150 180
Пиріг сахарний 75 95
Какао на молоці 150 180
Четвер
Сніданок
Каша молочна рисова 150 180
Хліб з маслом 30/4 40/5
Кава на молоці 150 180
Обід
Закуска:цибуля 10 10
Суп з фрикадельками 150 180
Риба тушена в сметані 70 85
Пюре картопляне 80 100
Компот зі свіжих фруктів 180 200
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Сирники 70 90
Соус сметанний прокип'ячений 10 15
Какао на молоці 180 200
П'ятниця
Сніданок
Каша пшоняна молочна 150 180
Хліб з маслом, сир 40/4/5 50/7/8
Чай 150 180
Обід
Закуска: овочі солоні 20 40
Суп росольник 150 200
Пюре картопляне 90 120
Гуляш з м.ясом 55 80
Хліб 20\20 20\40
Кампот з сухофрукти 150 180
Полуденок
Ікра, омлет 40\30 50\60
Пряник 50 50
Напій фруктовий 150 180

ПРИМІРНЕ ДВОТИЖНЕВЕ МЕНЮ

дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 42 «СОНЕЧКО»

Запорізької міської ради Запорізької області

на літній період 2017р.

Назва страви Вихід страви
ясла сад
Перший тиждень
Понеділок
Сніданок
Каша арнаутка 80 100
Овочі свіжі 40 50
Яйце відварне 1/2 1
Хліб з маслом 30/4 40/7
Чай 150 180
Другий сніданок
Сік фруктовий (або фрукти) 50/50 70/100
Обід
Закуска: овочі свіжі (зелена цибуля, свіжі томати, огірки) 10 40 10 60
Суп гороховий 150 200
Рагу овочеве 140 180
Ковбаса відварна (сосиски) 60 95
Компот зі свіжих фруктів 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Запіканка сирна 80 110
Соус сметанний прокип'ячений 25 30
Пряник 50 50
Какао на молоці 150 180
Вівторок
Сніданок
Молочна манна каша 160 200
Хліб з маслом, сиром 30/4/8 40/7/10
Кава на молоці 150 180
Другий сніданок
Сік фруктовий (або фрукти) 50/50 70/100
Обід
Закуска: свіжий овочі 30 40
Борщ 150 200
Біточки парові 70 80
Каша гречана 65 80
Ікра (свіжі кабачки або баклажани) 40 60
Компот зі свіжих фруктів 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Картопля відварна 90 120
Гуляш курячий 50 70
Овочі свіжі 40 60
Пряник 30 40
Чай 150 180
Середа
Сніданок
Риба тушена в томатному соусі 60 90
Каша пшоняна на молоці 80 100
Овочі свіжі 40 60
Хліб з повидлом 30/5 40/10
Чай 150 180
Другий сніданок
Сік фруктовий (або фрукти) 50/50 70/100
Обід
Закуска: редис/часник 20/5 30/5
Суп з рубленим яйцем 150 200
Пюре картопляне 80 110
Гуляш з курячого м'яса 60 80
Ікра із свіжих овочів припущених 40 60
Компот зі свіжих фруктів 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Сирники в сметані прокип¢яченій 80/25 110/35
Пряник 40 40
Какао на молоці 150 180
Четвер
Сніданок
Макарони з маслом 60 100
Омлет 30 60
Овочі свіжі 30 40
Хліб з маслом, сир 30/4/7 40/7/10
Кава на молоці 150 180
Другий сніданок
Сік фруктовий (або фрукти) 50/50 70/100
Обід
Закуска: свіжі овочі 20 40
Буряківник з м'ясом та сметаною прокип'яченою 150 200
Котлета м¢ясна 70 85
Пюре картопляне 90 120
Овочі свіжі (кабачки/баклажани припущені) 40 60
Компот зі свіжих фруктів 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Молочна рисова каша 150 200
Булочка 60 80
Напій кавовий 150 180
П'ятниця
Сніданок
Молочна овсяна каша 160 200
Хліб з маслом, сир 30/4/7 40/7/10
Чай 150 180
Другий сніданок
Сік фруктовий (або фрукти) 50/50 70/100
Обід
Закуска: свіжій огірок 30 40
Суп по-селянськи 150 200
Лениві голубці 95 130
Компот зі свіжих фруктів 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Овочеве рагу (кабачки, баклажани) з м¢ясом 110 140
Пиріг відкритий з фруктами 80 100
Напій кавовий 150 180
Другий тиждень
Понеділок
Сніданок
Вермішель з маслом 90 120
Ікра із свіжих овочів припущена 50 60
Хліб з маслом, сиром 30/4/8 40/7/10
Чай 150 180
Другий сніданок
Сік фруктовий (або фрукти) 50/50 70/100
Обід
Закуска: цибуля зелена 10 10
Борщ зі сметаною прокип¢яченою 150 200
Картопля відварна 90 100
Свіжі овочі 30 40
Сосиски відварні порційні 60 95
Компот зі свіжих фруктів 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Запіканка сирно-манна 80 110
Соус сметанний прокип'ячений 25 35
Печиво 50 50
Какао на молоці 150 180
Вівторок
Сніданок
Молочна вермішель 160 200
Хліб з маслом 30/4 40/5
Кава на молоці 150 180
Другий сніданок
Сік фруктовий (або фрукти) 50/50 70/100
Обід
Закуска: зелений лук, часник 10 10
Буряківник з м'ясом та сметаною прокип'яченою 160 200
Плов 100 140
Огірок свіжій 40 50
Компот зі свіжих фруктів 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Риба тушена в сметані 70 90
Пюре картопляне 90 110
Капуста припущена 50 60
Чай 150 180
Середа
Сніданок
Омлет 30 60
Ікра овочева 80 100
Хліб з повидлом 30/5 40/10
Чай 150 180
Другий сніданок
Сік фруктовий (або фрукти) 50/50 70/100
Обід
Закуска: часник 3 5
Суп харчо 160 200
Печеня по-домашньому 110 140
Овочі свіжі 40 60
Компот зі свіжих фруктів 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Сирно-моркв¢яна запіканка 95 135
Сметанний соус прокип¢ячений 25 35
Какао на молоці 150 180
Четвер
Сніданок
Каша молочна овсяна 150 200
Хліб з маслом, сир 30/4/7 40/7/10
Кава на молоці 150 180
Другий сніданок
Сік фруктовий (або фрукти) 50/50 70/100
Обід
Закуска: овочі свіжі 40 60
Суп з фрікадельками 150 200
Риба тушена в томатному соусі 70 85
Каша пшоняна 80 100
Компот зі свіжих фруктів 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Шарлотка з фруктами 100 140
Булочка 60 80
Молоко 150 180
П'ятниця
Сніданок
Рисова молочна каша 150 200
Хліб з маслом, сир 30/4/5 40/5/8
Какао на молоці 150 180
Другий сніданок
Сік фруктовий (або фрукти) 50/50 70/100
Обід
Закуска: овочі свіжі 40 60
Борщ 150 200
Каша гречана 80 100
Оладки печінкові 60 90
Соте овочеве 50 60
Компот зі свіжих фруктів 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Рагу овочеве 80 100
Пиріжки з повидлом 60 80
Молоко 150 180

ПРИМІРНЕ ДВОТИЖНЕВЕ МЕНЮ

дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 42 «СОНЕЧКО»

Запорізької міської ради Запорізької області

на весняний період 2017р.

Назва страви Вихід страви
ясла сад
Перший тиждень
Понеділок
Сніданок
Каша арнаутка 70 80
Ікра кабачкова 40 50
Хліб з маслом 30/4 40/6
Чай з лимоном 150 180
Обід
Закуска: часник, цибуля 5 10
Суп гороховий з грінками 150/10 200/15
Рагу овочеве з ковбасою 100/30 120/60
Компот зі свіжих фруктів, сухофруктів 120 180
Хліб 25/20 40/40
Полуденок
Запіканка сирна із свіжими фруктами 110/10 120/15
Соус сметанний прокип'ячений 15 15
Йогурт, кефір 150 180
Кондитерські вироби 20 30
Вівторок
Сніданок
Молочна манна каша 180 200
Хліб з маслом, сиром 20/3/7 40/5/13
Кава на молоці 150 180
Обід
Закуска: часник, цибуля 5 10
Борщ 180 200
Біточки пропарені 60 90
Каша гречана 90 100
Овочі тушковані (соління) 40 60
Компот зі свіжих фруктів, сухофруктів 120 180
Хліб 10/20 30/40
Полуденок
Печеня по-домашньому 80/30 90/40
Хліб 20 20
Кондитерські вироби 20 30
Какао на молоці 150 180
Середа
Сніданок
Омлет 30 55
Бігос з м¢ясом курячим 120 150
Хліб з маслом і сиром 30/4/6 40/6/8
Чай 150 180
Обід
Закуска: яблуко 30 50
Суп харчо 180 200
Пюре картопляне 80 110
Котлета рибна 60 80
Ікра бурякова 40 60
Компот зі свіжих фруктів , сухофруктів 120 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Овсяна молочна каша 180 200
Булочка домашня 70 90
Какао на молоці 150 180
Четвер
Сніданок
Суп вермишелевий молочний 180 200
Хліб з маслом 30/4 40/7
Кава на молоці 150 180
Обід
Закуска: часник, цибуля 5 10
Буряківник з м'ясом зі сметаною прокип'яченою 180 200
Лениві голубці 120 140
Кисіль 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Сирники 60 80
Соус сметанний прокип'ячений 15 15
Молоко кип'ячене 120 150
Кондитерські вироби 20 30
П'ятниця
Сніданок
Макарони з маслом 75 95
Ікра кабачкова 40 60
Хліб з маслом 30/4 40/7
Чай з лимоном 150 180
Обід
Закуска: буряк відварний 30 40
Суп овочевий 180 200
Пюре картопляне 70 80
Оладки печенкові 70 80
Соління 40 60
Компот зі свіжих фруктів, сухофруктів 120 150
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Пиріжок з повидлом 70 80
Напій фруктовий 120 180
Яблуко печене 50 100
Другий тиждень
Понеділок
Сніданок
Каша гречана в¢язка 70 80
Овочі тушені 70 80
Хліб з маслом 30/4 40/7
Чай з лимоном 150 180
Обід
Закуска: яблуко 20 30
Суп з рубленим яйцем 180 200
Картопляне пюре 60 80
Капуста припущенна 60 90
Ковбаса відварна порційна 30 50
Компот зі свіжих фруктів, сухофруктів 120 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Запіканка сирно-манна-моркв'яна 80 100
Соус сметанний прокип'ячений 15 15
Какао на молоці 150 180
Кондитерські вироби 20 30
Вівторок
Сніданок
Молочна каша рисова 180 200
Хліб з маслом, сиром 30/4/6 40/6/8
Кава на молоці 150 180
Обід
Закуска: часник, цибуля 5 10
Суп з макаронними виробами 180 200
Пюре картопляне 90 100
Риба тушена 80 100
Овочі тушені (соління) 40 60
Компот зі свіжих фруктів, сухофруктів 120 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Омлет 30 53
Пшоняна каша на молоці 60 80
Яблуко 50 100
Чай 150 180
Середа
Сніданок
Каша пшенична 60 80
Бигос з м¢ясом 60/20 80/50
Хліб з повидлом 30/10 40/15
Чай 150 180
Обід
Закуска: часник, цибуля 5 10
Буряківник зі сметаною прокіп¢яченою 180 200
Каша рисова 80 90
Котлета рибна 60 80
Овочі тушковані (соління) 40 60
Компот зі свіжих фруктів, сухофруктів 120 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Каша молочна вівсяна 180 200
Кондитерські вироби 30 60
Како на молоці 150 180
Четвер
Сніданок
Каша молочна манна 180 200
Хліб з маслом 30/4 40/6
Кава на молоці 150 180
Обід
Закуска: соління 20 30
Суп з фрікадельками 180 200
Гуляш 60 80
Пюре картопляне 80 100
Кисіль 120 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Запіканка сирно-вермишелева 70 90
Соус сметанний прокип'ячений 15 15
Кондитерські вироби 20 30
Какао на молоці 150 180
П'ятниця
Сніданок
Каша гречана з м¢ясом 65/20 80/40
Ікра кабачкова 40 60
Хліб з маслом, сир 30/4/6 40/6/8
Чай з лимоном 150 180
Обід
Закуска: часник, цибуля 5 10
Борщ зі сметаною прокип¢яченою 180 200
Пюре картопляне 70 80
Суфле м¢ясне 50 70
Компот зі свіжих фруктів, сухофруктів 120 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Шарлотка яблучна 70 80
Плюшка 40 60
Сік фруктовий 120 180
Кiлькiсть переглядiв: 29