• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • ПРИМІРНЕ ДВОТИЖНЕВЕ МЕНЮ

ПРИМІРНЕ ДВОТИЖНЕВЕ МЕНЮ

дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 42 «СОНЕЧКО»

Запорізької міської ради Запорізької області

на літньо-осінній період 2019р.

І тиждень
Понеділок Вихід блюд Закладка Брутто ясла Брутто сад
Сніданок Ясла Сад
Каша арнаутка в'язка 80 100 Крупа арнаутка 20 25
Масло вершкове 2 3
Овочі сезонні 40 50 Овочі сезонні 40 50
Хліб пшеничний 25 30 Хліб пшеничний 25 30
Масло вершкове 4 7 Масло вершкове 4 7
Чай 150 180 Чай 0.2 0.2
Цукор 9 12
Другий сніданок
Сік фруктовий 50 70 Сік фруктовий 50 70
або фрукти свіжі 50 100 або фрукти свіжі 50 100
Обід
Суп гороховий з грінками 150/10 200/15 Картопля Горох Цибуля Морква Олія Масло вершкове Хліб пшеничний 45 15 10 10 2 1 15 70 20 15 15 3 2 20
Овочеве рагу 100 120 Олія Картопля Капуста( овочі сез.) Цибуля Морква Томат. паста Цукор Масло вершкове 2 80 60 8 10 2 1 1 3 100 80 10 15 4 1 2
Сосиска відварна 50 75 Сосиска 51 76
Хліб 35 70 Хліб житній Хліб пшеничний 20 15 40 30
Компот із свіжих фруктів 150 180 Фрукти свіжі Цукор 30 10 40 12
Полуденок
Сирники з кип яченою сметаною (або згущеним молоком) Какао з молоком 80/ 10 20 150 110/ 15 30 180 Сир кисломолочний Борошно Яйце Цукор Олія Сметана або згущ. молоко Какао Цукор Молоко 85 15 4 5 3 10 20 1 9 100 110 20 4 8 4 15 30 2 12 150
Вівторок Вихід блюд Ясла Сад Закладка Брутто ясла Брутто сад
Сніданок
Суп молочний з макаронними виробами 150 200 Молоко Макаронні вироби Цукор Масло вершкове 150 12 5 2 200 15 7 3
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий 20/4/5 30/7/8 Хліб пшеничний Масло вершкове Сир твердий 20 4 5 30 7 8
Чай 150 180 Чай Цукор 0.2 8 0.2 10
Другий сніданок
Йогурт 120 150 Йогурт 120 150
або фрукти свіжі 50 100 або фрукти свіжі 50 100
Обід
Борщ український 150 200 Картопля Буряк Капуста Цибуля Морква Том. паста(сік том.) Олія Сметана Масло вершкове 40 20 20 10 10 3/15 2 5 1 50 30 30 15 15 5/20 3 10 2
Плов з курячим м'ясом 80/33 110/55 Рис Кури (тушка) Морква Цибуля Томат. паста Олія Масло вершкове 20 60 15 10 2 2 2 25 100 20 15 3 3 3
Ікра овочева 55 75 Кабачки Томати свіжі Цибуля Олія 70 20 8 3 90 30 12 4
Хліб 35 65 Хліб житній Хліб пшеничний 20 15 40 25
Компот зі св. фруктів 150 180 Фрукти сезонні Цукор 30 10 40 12
Полуденок
Картопля відварена 90 120 Картопля 120 160
Масло вершкове 2 3
або пюре картопляне 90 120 Картопля Молоко Масло вершкове 105 15 2 135 20 3
Суфле рибне 50 95 Риба с/м Крупа манна Цибуля Молоко Яйце куряче Олія 80 3 8 8 5,5 2 160 5 10 10 7,3 3
Овочі сезонні 30 40 Овочі сезонні 30 40
Хліб пшеничний 20 30 Хліб пшеничний 20 30
Чай 150 180 Чай Цукор 0.2 8 0.2 10
Середа Вихід блюд Ясла Сад Закладка Брутто ясла Брутто сад
Сніданок
Бігос овочево-курячий 70 100 Філе куряче Капуста св. Морква Цибуля Олія Томат. паста 30 60 10 8 2 2 50 80 15 10 3 2
Омлет 30 60 Яйце Олія Молоко Борошно 22 1 10 1 44 2 20 2
Хліб пшеничний з маслом вершковим 30/4 40/7 Хліб пшеничний Масло вершкове 30 4 40 7
Чай 150 180 Чай Цукор 0.2 10 0.2 11
Другий сніданок
Сік фруктовий 50 70 Сік фруктовий 50 70
або фрукти свіжі 50 100 фрукти свіжі 50 100
Обід
Суп овочевий 150 200 Картопля Цибуля Морква Олія Масло вершкове Горошок зелений Капуста Сметана 15% 40 10 10 2 1 15 30 3 60 15 15 3 2 20 40 5
Гуляш з курячого м'яса 50 80 Кури (тушка) Цибуля Морква Масло вершкове Олія Томат. сік (паста) Борошно 60 10 15 2 2 15(2) 1 100 15 20 3 3 20(3) 2
Пюре картопляне 90 120 Картопля Молоко Масло вершкове 105 15 2 135 20 3
Овочі сезонні 30 50 Овочі сезонні 30 50
Хліб 20/20 40/40 Хліб житній Хліб пшеничний 20 20 40 40
Кисіль із св. фруктів 150 180 Фрукти свіжі Цукор Крохмаль 20 12 6 30 15 8
Полуденок
Запіканка сирна з кип’яченою сметаною 100/10 140/15 Сир к/мол. Молоко Кр. манна Масло вершкове Цукор Яйце куряче Сметана 15% 80 10 8 2 7 4 10 110 15 10 3 9 6 15
Молоко кип 'ячене 150 180 Молоко 158 190
Четвер Вихід блюд Ясла Сад Закладка Брутто ясла Брутто сад
Сніданок
Суп молочний вівсяний 150 200 Молоко Цукор Вівс. пластівці Масло вершкове 150 4 12 2 200 5 15 3
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий 20/4/5 25/7/8 Хліб пшеничний Масло вершкове Сир твердий 20 4 5 25 7 8
Какао з молоком 150 180 Какао Цукор Молоко 1 10 120 2 12 150
Другий сніданок
Сік фруктовий 50 100 Сік фруктовий 50 100
або ряжанка (кефір) 120 150 або ряжанка (кефір) 120 150
Обід
Буряківник 150 200 Картопля Буряк Цибуля Морква Сік томатний(паста) Олія Масло вершкове Сметана 15% 30 30 10 10 15(3) 2 1 3 40 40 15 15 20(5) 3 2 5
Котлета м ясна (куряча) 54 88 Філе куряче Хліб пшеничний Цибуля Борошно Олія 60 5 8 3 4 100 10 12 5 6
Картопля відварена 90 120 Картопля Масло вершкове 120 2 160 3
або пюре картопляне 90 120 Картопля Молоко Масло вершкове 105 15 2 135 20 3
Овочі сезонні 40 60 Овочі сезонні 40 60
Хліб 30 60 Хліб пшеничний 10 20
Хліб житній 20 40
Компот зі свіжих фруктів 150 180 Фрукти свіжі 30 40
Цукор 10 12
Полуденок
Каша гречана 65 80 Кр. гречана Масло вершкове 20 2 25 3
Ікра овочева 55 75 Кабачки Томати свіжі Цибуля Олія 70 20 8 3 90 30 12 4
Хліб пшеничний 20 25 Хліб пшеничний 20 25
Напій кавовий 150 180 Кава злакова Цукор 1 10 2 11
П'ятниця Вихід блюд Ясла Сад Закладка Брутто ясла Брутто сад
Сніданок
Макарони відварені 63 76 Макаронні вироби Масло вершкове 25 3 30 4
Овочі тушковані 40 60 Кабачки Цибуля Морква олія 50 10 10 1 80 15 15 2
Хліб пшеничний з маслом вершковим, сир твердий 30/4\5 40/7\9 Хліб пшеничний Масло вершкове Сир твердий 30 4 5 40 7 9
Чай 150 180 Чай Цукор 0.2 10 0.2 12
Другий сніданок
Сік фруктовий 50 70 Сік фруктовий 50 70
або фрукти свіжі 50 100 або фрукти свіжі 50 100
Обід
Куліш 150 200 Картопля Цибуля Морква Олія Масло вершкове Пшоно(кр. пшенич) 40 10 10 2 1 5 60 15 15 3 2 10
Печеня по-домашньому з курячим м'ясом 90/33 120/55 Картопля Кури (тушка) Цибуля Морква Масло вершкове Олія Томат. сік (паста) 100 60 10 15 2 2 15(2) 130 100 15 20 3 3 20(3)
Овочі сезонні 40 60 Овочі сезонні 40 60
Хліб 45 80 Хліб пшеничний Хліб житній 25 20 40 40
Компот із свіжих фруктів 150 180 Фрукти свіжі Цукор 30 10 40 12
Полуденок
Булка здобна 55 75 Борошно Молоко Цукор Масло вершкове Дріжджі Олія Яйце куряче 25 10 5 3 1 1 4 35 15 7 4 2 1 4
Суп молочний рисовий 150 200 Молоко Рис Цукор Масло вершкове 150 12 4 2 200 15 5 3
Напій кавовий 150 180 Кава злакова Цукор 1 10 2 12
ІІ тиждень
Понеділок Вихід блюд Ясла Сад Закладка Брутто ясла Брутто сад
Сніданок
Макарони відварені 63 76 Макаронні вироби Масло вершкове 25 3 30 4
Ікра із свіжих овочів 50 60 Кабачки (баклажани) Цибуля Морква Томати свіжі Олія 70 10 10 20 3 100 15 15 30 4
Хліб пшеничний 30 40 Хліб пшеничний 30 40
Масло вершкове 4 7 Масло вершкове 4 7
Чай 150 180 Чай Цукор 0.2 10 0.2 12
Другий сніданок
Сік фруктовий 50 70 Сік фруктовий 50 70
або фрукти свіжі 50 100 або фрукти свіжі 50 100
Обід
Суп овочевий 150 200 Картопля Цибуля Морква Олія Масло вершкове Горошок зелений Капуста Сметана 15% 40 10 10 2 1 15 30 3 60 15 15 3 2 20 40 5
Картопля відварена 90 120 Картопля Масло вершкове 120 2 160 3
або пюре картопляне 90 120 Картопля Молоко Масло вершкове 105 15 2 135 20 3
Сосиска відварена 60 75 Сосиска відварена 61 76
Овочі сезонні 30 40 Овочі сезонні 30 40
Хліб 45 80 Хліб житній Хліб пшеничний 20 25 40 40
Компот із свіжих фруктів 150 180 Фрукти свіжі Цукор 30 10 40 12
Полуденок
Суфле сирне з кип’яченою сметаною 105/10 140/ 15 Сир кисломолочн Манка Цукор Масло вершкове Молоко Яйце куряче Сметана 90 8 6 2 10 4 10 115 10 9 3 15 6 15
Какао з молоком 150 180 Какао Молоко Цукор 1 120 10 2 150 12
Вівторок Вихід блюд Ясла Сад Закладка Брутто ясла Брутто сад
Сніданок
Суп молочний вівсяний 150 200 Молоко Вівс. пласт. Цукор Масло вершкове 150 12 4 2 200 15 5 3
Хліб пшеничний 20 25 Хліб пшеничний 20 25
Масло вершкове 4 7 Масло вершкове 4 7
Сир твердий 5 8 Сир твердий 5 8
Напій кавовий з молоком 150 180 Кава злакова Цукор Молоко 1 10 120 2 12 150
Другий сніданок
Йогурт (кефір) 120 150 Йогурт (кефір) 120 150
або фрукти свіжі 50 100 або фрукти свіжі 50 100
Обід
Суп харчо 150 200 Картопля Цибуля Морква Часник Томат.паста(сік) Масло вершкове Олія Рис 40 8 8 2 3/15 1 2 8 60 10 10 2 5/20 2 3 10
Печеня по-домашньому з курячим м'ясом 90/33 120/55 Картопля Кури (тушка) Цибуля Морква Масло вершкове Олія Томат. сік (паста) 100 60 10 15 2 2 15(2) 130 100 15 20 3 3 20(3)
Овочі сезонні 40 50 Овочі сезонні 40 50
Хліб 30 60 Хліб пшеничний Хліб житній 10 20 20 40
Компот із свіжих фруктів 150 180 Фрукти свіжі Цукор 30 10 40 12
Полуденок
Котлета рибна в томатному соусі 80/20 100/30 Риба с/м Хліб Яйце Цибуля Борошно Олія Соус Морква Цибуля Томат. сік(паста) Олія 80 5 3 8 3 4 8 8 15(3) 1 120 10 4 10 5 6 10 10 20(3) 2
Каша пшоняна (пшенична) в’язка 80 100 Пшоно (кр. пшенична) Масло вершк. 20 2 25 3
Хліб пшеничний 20 25 Хліб пшеничний 20 25
Чай 150 180 Чай Цукор 0.2 10 0.2 12
Середа Вихід блюд Ясла Сад Закладка Брутто ясла Брутто сад
Сніданок
Омлет 30 60 Яйце Молоко Олія Борошно 1/2 10 1 1 1 20 2 2
Овочі тушковані 40 60 Кабачки Цибуля Морква олія 50 10 10 1 80 15 15 2
Хліб пшеничний 30 40 Хліб пшеничний 30 40
Масло вершкове 4 7 Масло вершкове 4 7
Напій кавовий 150 180 Кава злакова Цукор 1 10 2 12
Другий сніданок
Сік фруктовий 50 70 Сік фруктовий 50 70
або фрукти свіжі 50 100 або фрукти свіжі 50 100
Обід
Борщ український 150 200 Картопля Буряк Капуста Цибуля Морква Том. паста(сік ) Олія Сметана Масло вершкове 40 20 20 10 10 3/15 2 5 1 50 30 30 15 15 5/20 3 10 2
Плов з курячим м'ясом 80/33 110/55 Рис Кури (тушка) Морква Цибуля Томат. паста Олія Масло вершкове 20 60 10 15 2 2 2 25 100 15 20 3 3 3
Овочі сезонні 30 50 Овочі сезонні 30 50
Хліб 40 65 Хліб пшеничний Хліб житній 20 20 25 40
Компот із свіжих фруктів 150 180 Фрукти свіжі Цукор 30 10 40 12
Полуденок
Пудинг сирно-морквяний з кип яченою сметаною 120/10 160/15 Сир к/м Морква Яйце Цукор Молоко Крупа манна Масло вершкове Сметана 15% 85 20 4 8 15 8 2 10 115 25 6 10 20 10 3 15
Молоко кип ячене 150 180 Молоко 158 190
Четвер Вихід блюд Ясла Сад Закладка Брутто ясла Брутто сад
Сніданок
Макарони відварені 63 76 Макаронні вироби Масло вершкове 25 3 30 4
Ікра із свіжих овочів 50 60 Кабачки (баклажани) Цибуля Морква Томати свіжі Олія 70 10 10 20 3 100 15 15 30 4
Хліб пшеничний, масло вершкове, сир твердий 30/4/5 40/7/8 Хліб пшеничний Масло вершкове Сир твердий 30 4 5 40 7 8
Чай 150 180 Чай Цукор 0.2 10 0.2 12
Другий сніданок
Сік фруктовий 50 100 Сік фруктовий 50 100
або ряжанка (кефір) 120 150 або ряжанка (кефір) 120 150
Обід
Суп картопляний з м ясними фрикадельками 150/15 200/20 Картопля Цибуля Морква Олія Масло вершкове Фрикадельки М’ясо ялов.(філе кур.) Яйце Цибуля 40 8 8 2 1 20(18) 1/20 3 60 10 10 3 2 30(25) 1/20 5
Рагу овочеве з курячим м ясом 100/33 120/55 Олія Картопля Капуста/кабачки Цибуля Морква Томат. паста Цукор Масло вершкове Кури (тушка) або філе кур. 2 60 80 8 10 2 1 1 60 50 3 80 100 10 15 4 1 2 100 85
Хліб 45 80 Хліб пшеничний Хліб житній 25 20 40 40
Компот із свіжих фруктів 150 180 Фрукти свіжі Цукор 30 10 40 12
Полуденок
Каша молочна манна 150 200 Молоко Крупа манна Масло вершкове Цукор 150 12 2 4 200 15 3 5
Напій кавовий з молоком 150 180 Кава злакова Цукор Молоко 1 10 120 2 12 150
Булка здобна 55 75 Борошно Молоко Цукор Масло вершкове Дріжджі Олія Яйце куряче 25 10 5 3 1 1 4 35 15 7 4 2 1 4
П'ятниця Вихід блюд Ясла Сад Закладка Брутто ясла Брутто сад
Сніданок
Каша гречана в'язка 65 80 Кр. гречана Масло вершкове 20 3 25 4
Бігос овочево-курячий 70 100 Філе куряче Капуста св. Морква Цибуля Олія Томат. паста 30 60 10 8 2 2 50 80 15 10 3 2
Хліб 30 40 Хліб пшеничний 30 40
Масло вершкове 4 7 Масло вершкове 4 7
Сир твердий 5 9 Сир твердий 5 9
Чай 150 180 Чай Цукор 0.2 10 0.2 12
Другий сніданок
Сік фруктовий 50 70 Сік фруктовий 50 70
або фрукти свіжі 50 100 або фрукти свіжі 50 100
Обід
Буряківник 150 200 Картопля Буряк Цибуля Морква Сік томатний(паста) Олія Масло вершкове Сметана 15% 30 30 10 10 15(3) 2 1 3 40 40 15 15 20(5) 3 2 5
Пюре картопляне 90 120 Картопля Молоко Масло вершкове 105 15 2 135 20 3
Котлета м ясна (куряча) 54 88 Філе куряче Хліб пшеничний Цибуля Борошно Олія 60 5 8 3 4 100 10 12 5 6
Овочі сезонні 30 40 Овочі сезонні 30 40
Хліб 40 65 Хліб пшеничний Хліб житній 20 20 25 40
Кисіль зі свіжих фруктів 150 180 Фрукти свіжі Цукор Крохмаль 30 10 5 40 12 7
Полуденок
Суп молочний вівсяний 150 200 Молоко Вівс. пласт. Цукор Масло вершкове 150 12 4 2 200 15 5 3
Конд. вироби (пряник/печиво) 20 30 Пряник(печиво) 20 30
Напій кавовий 150 180 Кава злакова Цукор 1 8 2 10

ПРИМІРНЕ ДВОТИЖНЕВЕ МЕНЮ

дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 42 «СОНЕЧКО»

Запорізької міської ради Запорізької області

на зимово-весняний період 2018-2019р.р.

Назва страви Вихід страви
ясла сад
Перший тиждень
Понеділок
Сніданок
Каша пшенична в’язка 80 100
Ікра кабачкова припущена 40 50
Хліб пшеничний з вершковим маслом 30/4 40/7
Чай 150 180
Обід
Суп гороховий з грінками 150/10 200/15
Рагу овочеве 100 120
Сосиска відварена 50 70
Компот зі свіжих фруктів, сухофруктів 150 180
Хліб пшеничний/ житній 25/20 40/40
Полуденок
Сирники 80 110
Соус сметанний прокип'ячений 20 30
Какао на молоці 150 180
Вівторок
Сніданок
Суп молочний з макаронними виробами 150 200
Хліб пшеничний з вершковим маслом , сир твердий 20/4/5 30/7/8
Кавовий напій з молоком 150 180
Обід
Борщ український 150 200
Котлета з курячого м’яса 60 80
Каша гречана 65 85
Соління 40 60
Компот зі свіжих фруктів, сухофруктів 150 180
Хліб пшеничний/ житній 10/20 30/40
Полуденок
Голубці ліниві з курячим м’ясом 110 140
Хліб пшеничний 20 25
Чай 150 180
Середа
Сніданок
Омлет 60 65
Бігос овочево-курячий 80 100
Хліб пшеничний з вершковим маслом , сир твердий 30/4/5 40/7/8
Чай 150 180
Обід
Суп харчо 150 200
Печеня по-домашньому 120 160
Ікра бурякова 40 60
Компот зі свіжих фруктів , сухофруктів 150 180
Хліб пшеничний/ житній 20/20 40/40
Полуденок
Каша молочна манна 150 200
Булка здобна 55 75
Какао на молоці 150 180
Четвер
Сніданок
Суп молочний вівсяний 150 200
Хліб пшеничний з вершковим маслом 30/4 40/7
Кавовий напій з молоком 150 180
Обід
Борщ буряковий 150 200
Суфле рибне 50 100
Каша пшоняна 80 100
Соління 40 60
Компот зі свіжих фруктів 180 200
Хліб пшеничний/ житній 20/20 40/40
Полуденок
Запіканка сирна 100 130
Соус сметанний прокип'ячений 20 30
Молоко кип'ячене 150 180
П'ятниця
Сніданок
Макаронні вироби відварні 70 85
Ікра кабачкова припущена 40 60
Хліб пшеничний з вершковим маслом , сир твердий 30/4/5 40/7/9
Чай з лимоном 150 180
Обід
Суп український з галушками 150 200
Пюре картопляне 90 110
Гуляш курячий 40 60
Соління 40 60
Сік фруктовий 150 180
Хліб пшеничний/ житній 20/20 40/40
Полуденок
Суп молочний гречаний 150 200
Печиво цукрове 20 30
Какао на молоці 150 180
Другий тиждень
Понеділок
Сніданок
Каша пшоняна в’язка 80 100
Ікра кабачкова припущена 40 60
Хліб пшеничний з вершковим маслом 30/4 40/7
Чай з лимоном 150 180
Обід
Суп з макаронними виробами 150 200
Пюре картопляне 90 110
Капуста тушкована 40 60
Сосиска відварена 50 70
Компот зі свіжих фруктів, сухофруктів 150 180
Хліб пшеничний/ житній 20/20 40/40
Полуденок
Пудинг сирно- моркв'яний 90 120
Соус сметанний прокип'ячений 20 30
Какао на молоці 150 180
Вівторок
Сніданок
Каша молочна манна 150 200
Хліб пшеничний з вершковим маслом , сир твердий 20/4/5 25/7/8
Кавовий напій з молоком 150 180
Обід
Борщ український 150 200
Печеня по-домашньому 120 150
Соління 40 60
Компот зі свіжих фруктів, сухофруктів 150 180
Хліб пшеничний/ житній 15/20 30/40
Полуденок
Каша пшенична в’язка 80 100
Ікра бурякова 30 50
Хліб пшеничний 20 25
Чай 150 180
Середа
Сніданок
Омлет 30 60
Каша гречана розсипчаста 65 85
Огірок квашений 30 40
Хліб пшеничний з вершковим маслом , сир твердий 30/4/5 40/7/8
Чай 150 180
Обід
Суп картопляний з м’ясними фрикадельками 150 200
Голубці ліниві з курячим м’ясом 110 140
Компот зі свіжих фруктів, сухофруктів 150 180
Хліб пшеничний/ житній 20/20 40/40
Полуденок
Каша молочна вівсяна 150 180
Булка здобна 55 75
Молоко кип'ячене 150 180
Четвер
Сніданок
Суп молочний з макаронними виробами 150 200
Хліб пшеничний з вершковим маслом 30/4 40/7
Напій кавовий з молоком 150 180
Обід
Соління 20 30
Куліш 150 200
Суфле рибне 50 100
Пюре картопляне 80 100
Компот зі свіжих фруктів, сухофруктів 150 180
Хліб пшеничний/ житній 20/20 40/40
Полуденок
Запіканка сирна 100 120
Соус сметанний прокип'ячений 20 30
Какао на молоці 150 180
П'ятниця
Сніданок
Каша пшенична в’язка 80 100
Капуста тушкована 30 60
Хліб пшеничний з вершковим маслом , сир твердий 20/4/5 25/7/9
Чай 150 180
Обід
Розсольник 150 200
Пюре картопляне 90 110
Оладки печінкові / котлета з курячого м’яса 60 80
Ікра бурякова 30 50
Сік фруктовий 150 180
Хліб пшеничний/ житній 20/20 40/40
Полуденок
Молочна рисова каша 150 200
Хліб пшеничний з повидлом 20/10 25/15
Напій кавовий з молоком 150 180

ПРИМІРНЕ ДВОТИЖНЕВЕ МЕНЮ

дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 42 «СОНЕЧКО»

Запорізької міської ради Запорізької області

на осінній період 2018р.

Назва страви Вихід страви
ясла сад
Перший тиждень
Понеділок
Сніданок
Каша арнаутка 80 100
Овочі сезонні 30 50
Хліб пшеничний з вершковим маслом 30/3 40/6
Чай 150 180
Обід
Закуска: лук 40 60
Суп гороховий з грінками 150/10 200/15
Рагу овочеве 110 140
Сосиска відварена 50 70
Компот зі свіжих/сушених фруктів 150 180
Хліб пшеничний/ житній 10/20 20/40
Полуденок
Запіканка з кисломолочного сиру зі св. фруктами 100 120
Соус сметанний прокип'ячений 20 30
Кондитерські вироби 20 30
Молоко кип'ячене 150 180
Вівторок
Сніданок
Молочна вівсяна каша 150 200
Хліб пшеничний з вершковим маслом, сир твердий 20/3/5 30/6/8
Кава на молоці 150 180
Обід
Закуска: часник 2 2
Борщ зі сметаною кип’яченою 150 200
Биточки з курячого м’яса 50 70
Пюре картопляне 90 110
Овочі сезонні 40 50
Компот зі свіжих/сушених фруктів 150 180
Хліб пшеничний/ житній 10/20 10/40
Полуденок
Голубці ліниві з курячим м’ясом 110 150
Хліб пшеничний 20 30
Чай 150 180
Середа
Сніданок
Омлет 30 60
Каша гречана 80 100
Овочі сезонні 30 40
Хліб пшеничний з вершковим маслом, сир твердий 30/3/5 40/6/8
Чай 150 180
Обід
Закуска: лук 5 5
Суп харчо 150 200
Печеня по домашньому з курячим м'ясом 90/35 110/55
Овочі сезонні 40 60
Компот зі свіжих/сушених фруктів 150 180
Хліб пшеничний/ житній 20/20 40/40
Полуденок
Суп молочний вівсяний 150 200
Булочка домашня з повидлом 40/10 60/15
Напій кавовий на молоці 150 180
Четвер
Сніданок
Каша рисова молочна 150 200
Хліб пшеничний з вершковим маслом 30/3 40/6
Напій кавовий на молоці 150 180
Обід
Закуска: часник 2 2
Юшка з крупою 150 200
Котлета рибна 50 80
Пюре картопляне 80 100
Овочі сезонні 40 60
Компот із сушених фруктів 150 180
Хліб пшеничний/ житній 20/20 40/40
Полуденок
Запіканка з кисломолочного сиру та макаронних виробів 100 120
Соус сметанний прокип'ячений 20 30
Какао на молоці 150 180
П'ятниця
Сніданок
Каша гречана з м'ясом 100 120
Овочі сезонні 40 60
Хліб пшеничний з вершковим маслом, сир твердий 30/3/5 40/6/9
Чай 150 180
Обід
Закуска: овочі сезонні 30 40
Буряківник зі сметаною прокип'яченою 150 200
Плов рисовий з курячим м'ясом 120 150
Компот зі свіжих/сушених фруктів 150 180
Хліб пшеничний/ житній 20/20 40/40
Полуденок
Молочна манна каша 150 200
Кондитерські вироби 20 30
Молоко кип'ячене 150 180
Другий тиждень
Понеділок
Сніданок
Макарони відварені 70 85
Ікра кабачкова пипущена 40 50
Хліб з маслом 30/3 40/6
Чай 150 180
Обід
Закуска: цибуля 4 6
Суп з рубленим яйцем 150 200
Каша гречана 80 100
Капуста тушкована 50 80
Сосика відварена 50 80
Компот зі сушених фруктів 150 180
Хліб пшеничний/житній 20/20 40/40
Полуденок
Запіканка сирно-манна 105 140
Соус сметанний прокип'ячений 20 30
Молоко кип'ячене 150 180
Вівторок
Сніданок
Суп молочний вівсяний 150 200
Хліб пшеничний з вершковим маслом, сир твердий 30/3/5 40/6/8
Напій кавовий на молоці 150 180
Обід
Закуска: овочі сезонні 30 40
Суп овочевий 180 200
Пюре картопляне 90 120
Оладки печінкові /суфле з курячого м'яса 60 80
Компот із сушених фруктів 150 180
Хліб пшеничний/житній 20/20 40/40
Полуденок
Шарлотка з яблуком 110 140
Кондитерські вироби 20 30
Чай 150 180
Середа
Сніданок
Каша арнаутка 80 100
Бігос з курячим м'ясом 40/10 50/15
Хліб пшеничний з вершковим маслом, сир твердий 30/3/5 40/6/8
Чай 150 180
Обід
Закуска: часник 2 3 40
Капусняк український зі сметаною кип. 150 200
Пюре картопляне 90 100
Котлета м’ясна 40 60
Компот із сушених фруктів 150 180
Хліб пшеничний/житній 20/20 40/40
Полуденок
Суп молочний гречаний 150 200 180
Булочка домашня з повидлом 40/10 60/15
Какао на молоці 150 180
Четвер
Сніданок
Каша молочна манна 150 200 180
Хліб пшеничний з вершковим маслом 30/3 40/6
Напій кавовий на молоці 150 180
Обід
Закуска:цибуля 5 10 10
Юшка з крупою 150 200
Котлета рибна в томатному соусі 50/15 80/20
Пюре картопляне 80 100
Компот із свіжих фруктів 150 180
Хліб пшеничний/житній 20/20 40/40
Полуденок
Сирники 70 90 90
Соус сметанний прокип'ячений 20 30
Какао на молоці 150 180
П'ятниця
Сніданок
Омлет 30 60 180
Капуста припущена 50 70
Хліб пшеничний з вершковим маслом, сир твердий 40/3/5 50/6/8
Чай 150 180
Обід
Закуска: овочі солоні 20 30 40
Суп розсольник 150 200
Пюре картопляне 90 120
Гуляш з курячого м’яса/ суфле з курячого м’яса 55 80
Хліб пшеничний/житній 20\20 20\40
Компот із сушених фруктів 150 180
Полуденок
Суп молочний рисовий 150 200
Кондитерські вироби 20 30
Напій кавовий 150 180

ПРИМІРНЕ ДВОТИЖНЕВЕ МЕНЮ

дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 42 «СОНЕЧКО»

Запорізької міської ради Запорізької області

на літній період 2018р.

Назва страви Вихід страви
ясла сад
Перший тиждень
Понеділок
Сніданок
Каша арнаутка 80 100
Овочі свіжі 40 50
Яйце відварне 1/2 1
Хліб з маслом 30/4 40/7
Чай 150 180
Другий сніданок
Сік фруктовий (або фрукти) 50/50 70/100
Обід
Закуска: овочі свіжі (зелена цибуля, свіжі томати, огірки) 10 40 10 60
Суп гороховий 150 200
Рагу овочеве 140 180
Ковбаса відварна (сосиски) 60 95
Компот зі свіжих фруктів 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Запіканка сирна 80 110
Соус сметанний прокип'ячений 25 30
Пряник 50 50
Какао на молоці 150 180
Вівторок
Сніданок
Молочна манна каша 160 200
Хліб з маслом, сиром 30/4/8 40/7/10
Кава на молоці 150 180
Другий сніданок
Сік фруктовий (або фрукти) 50/50 70/100
Обід
Закуска: свіжий овочі 30 40
Борщ 150 200
Біточки парові 70 80
Каша гречана 65 80
Ікра (свіжі кабачки або баклажани) 40 60
Компот зі свіжих фруктів 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Картопля відварна 90 120
Гуляш курячий 50 70
Овочі свіжі 40 60
Пряник 30 40
Чай 150 180
Середа
Сніданок
Риба тушена в томатному соусі 60 90
Каша пшоняна на молоці 80 100
Овочі свіжі 40 60
Хліб з повидлом 30/5 40/10
Чай 150 180
Другий сніданок
Сік фруктовий (або фрукти) 50/50 70/100
Обід
Закуска: редис/часник 20/5 30/5
Суп з рубленим яйцем 150 200
Пюре картопляне 80 110
Гуляш з курячого м'яса 60 80
Ікра із свіжих овочів припущених 40 60
Компот зі свіжих фруктів 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Сирники в сметані прокип¢яченій 80/25 110/35
Пряник 40 40
Какао на молоці 150 180
Четвер
Сніданок
Макарони з маслом 60 100
Омлет 30 60
Овочі свіжі 30 40
Хліб з маслом, сир 30/4/7 40/7/10
Кава на молоці 150 180
Другий сніданок
Сік фруктовий (або фрукти) 50/50 70/100
Обід
Закуска: свіжі овочі 20 40
Буряківник з м'ясом та сметаною прокип'яченою 150 200
Котлета м¢ясна 70 85
Пюре картопляне 90 120
Овочі свіжі (кабачки/баклажани припущені) 40 60
Компот зі свіжих фруктів 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Молочна рисова каша 150 200
Булочка 60 80
Напій кавовий 150 180
П'ятниця
Сніданок
Молочна овсяна каша 160 200
Хліб з маслом, сир 30/4/7 40/7/10
Чай 150 180
Другий сніданок
Сік фруктовий (або фрукти) 50/50 70/100
Обід
Закуска: свіжій огірок 30 40
Суп по-селянськи 150 200
Лениві голубці 95 130
Компот зі свіжих фруктів 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Овочеве рагу (кабачки, баклажани) з м¢ясом 110 140
Пиріг відкритий з фруктами 80 100
Напій кавовий 150 180
Другий тиждень
Понеділок
Сніданок
Вермішель з маслом 90 120
Ікра із свіжих овочів припущена 50 60
Хліб з маслом, сиром 30/4/8 40/7/10
Чай 150 180
Другий сніданок
Сік фруктовий (або фрукти) 50/50 70/100
Обід
Закуска: цибуля зелена 10 10
Борщ зі сметаною прокип¢яченою 150 200
Картопля відварна 90 100
Свіжі овочі 30 40
Сосиски відварні порційні 60 95
Компот зі свіжих фруктів 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Запіканка сирно-манна 80 110
Соус сметанний прокип'ячений 25 35
Печиво 50 50
Какао на молоці 150 180
Вівторок
Сніданок
Молочна вермішель 160 200
Хліб з маслом 30/4 40/5
Кава на молоці 150 180
Другий сніданок
Сік фруктовий (або фрукти) 50/50 70/100
Обід
Закуска: зелений лук, часник 10 10
Буряківник з м'ясом та сметаною прокип'яченою 160 200
Плов 100 140
Огірок свіжій 40 50
Компот зі свіжих фруктів 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Риба тушена в сметані 70 90
Пюре картопляне 90 110
Капуста припущена 50 60
Чай 150 180
Середа
Сніданок
Омлет 30 60
Ікра овочева 80 100
Хліб з повидлом 30/5 40/10
Чай 150 180
Другий сніданок
Сік фруктовий (або фрукти) 50/50 70/100
Обід
Закуска: часник 3 5
Суп харчо 160 200
Печеня по-домашньому 110 140
Овочі свіжі 40 60
Компот зі свіжих фруктів 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Сирно-моркв¢яна запіканка 95 135
Сметанний соус прокип¢ячений 25 35
Какао на молоці 150 180
Четвер
Сніданок
Каша молочна овсяна 150 200
Хліб з маслом, сир 30/4/7 40/7/10
Кава на молоці 150 180
Другий сніданок
Сік фруктовий (або фрукти) 50/50 70/100
Обід
Закуска: овочі свіжі 40 60
Суп з фрікадельками 150 200
Риба тушена в томатному соусі 70 85
Каша пшоняна 80 100
Компот зі свіжих фруктів 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Шарлотка з фруктами 100 140
Булочка 60 80
Молоко 150 180
П'ятниця
Сніданок
Рисова молочна каша 150 200
Хліб з маслом, сир 30/4/5 40/5/8
Какао на молоці 150 180
Другий сніданок
Сік фруктовий (або фрукти) 50/50 70/100
Обід
Закуска: овочі свіжі 40 60
Борщ 150 200
Каша гречана 80 100
Оладки печінкові 60 90
Соте овочеве 50 60
Компот зі свіжих фруктів 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Рагу овочеве 80 100
Пиріжки з повидлом 60 80
Молоко 150 180

ПРИМІРНЕ ДВОТИЖНЕВЕ МЕНЮ

дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 42 «СОНЕЧКО»

Запорізької міської ради Запорізької області

на весняний період 2018р.

Назва страви Вихід страви
ясла сад
Перший тиждень
Понеділок
Сніданок
Каша арнаутка 70 80
Ікра кабачкова 40 50
Хліб з маслом 30/4 40/6
Чай з лимоном 150 180
Обід
Закуска: часник, цибуля 5 10
Суп гороховий з грінками 150/10 200/15
Рагу овочеве з ковбасою 100/30 120/60
Компот зі свіжих фруктів, сухофруктів 120 180
Хліб 25/20 40/40
Полуденок
Запіканка сирна із свіжими фруктами 110/10 120/15
Соус сметанний прокип'ячений 15 15
Йогурт, кефір 150 180
Кондитерські вироби 20 30
Вівторок
Сніданок
Молочна манна каша 180 200
Хліб з маслом, сиром 20/3/7 40/5/13
Кава на молоці 150 180
Обід
Закуска: часник, цибуля 5 10
Борщ 180 200
Біточки пропарені 60 90
Каша гречана 90 100
Овочі тушковані (соління) 40 60
Компот зі свіжих фруктів, сухофруктів 120 180
Хліб 10/20 30/40
Полуденок
Печеня по-домашньому 80/30 90/40
Хліб 20 20
Кондитерські вироби 20 30
Какао на молоці 150 180
Середа
Сніданок
Омлет 30 55
Бігос з м¢ясом курячим 120 150
Хліб з маслом і сиром 30/4/6 40/6/8
Чай 150 180
Обід
Закуска: яблуко 30 50
Суп харчо 180 200
Пюре картопляне 80 110
Котлета рибна 60 80
Ікра бурякова 40 60
Компот зі свіжих фруктів , сухофруктів 120 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Овсяна молочна каша 180 200
Булочка домашня 70 90
Какао на молоці 150 180
Четвер
Сніданок
Суп вермишелевий молочний 180 200
Хліб з маслом 30/4 40/7
Кава на молоці 150 180
Обід
Закуска: часник, цибуля 5 10
Буряківник з м'ясом зі сметаною прокип'яченою 180 200
Лениві голубці 120 140
Кисіль 150 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Сирники 60 80
Соус сметанний прокип'ячений 15 15
Молоко кип'ячене 120 150
Кондитерські вироби 20 30
П'ятниця
Сніданок
Макарони з маслом 75 95
Ікра кабачкова 40 60
Хліб з маслом 30/4 40/7
Чай з лимоном 150 180
Обід
Закуска: буряк відварний 30 40
Суп овочевий 180 200
Пюре картопляне 70 80
Оладки печенкові 70 80
Соління 40 60
Компот зі свіжих фруктів, сухофруктів 120 150
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Пиріжок з повидлом 70 80
Напій фруктовий 120 180
Яблуко печене 50 100
Другий тиждень
Понеділок
Сніданок
Каша гречана в¢язка 70 80
Овочі тушені 70 80
Хліб з маслом 30/4 40/7
Чай з лимоном 150 180
Обід
Закуска: яблуко 20 30
Суп з рубленим яйцем 180 200
Картопляне пюре 60 80
Капуста припущенна 60 90
Ковбаса відварна порційна 30 50
Компот зі свіжих фруктів, сухофруктів 120 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Запіканка сирно-манна-моркв'яна 80 100
Соус сметанний прокип'ячений 15 15
Какао на молоці 150 180
Кондитерські вироби 20 30
Вівторок
Сніданок
Молочна каша рисова 180 200
Хліб з маслом, сиром 30/4/6 40/6/8
Кава на молоці 150 180
Обід
Закуска: часник, цибуля 5 10
Суп з макаронними виробами 180 200
Пюре картопляне 90 100
Риба тушена 80 100
Овочі тушені (соління) 40 60
Компот зі свіжих фруктів, сухофруктів 120 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Омлет 30 53
Пшоняна каша на молоці 60 80
Яблуко 50 100
Чай 150 180
Середа
Сніданок
Каша пшенична 60 80
Бигос з м¢ясом 60/20 80/50
Хліб з повидлом 30/10 40/15
Чай 150 180
Обід
Закуска: часник, цибуля 5 10
Буряківник зі сметаною прокіп¢яченою 180 200
Каша рисова 80 90
Котлета рибна 60 80
Овочі тушковані (соління) 40 60
Компот зі свіжих фруктів, сухофруктів 120 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Каша молочна вівсяна 180 200
Кондитерські вироби 30 60
Како на молоці 150 180
Четвер
Сніданок
Каша молочна манна 180 200
Хліб з маслом 30/4 40/6
Кава на молоці 150 180
Обід
Закуска: соління 20 30
Суп з фрікадельками 180 200
Гуляш 60 80
Пюре картопляне 80 100
Кисіль 120 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Запіканка сирно-вермишелева 70 90
Соус сметанний прокип'ячений 15 15
Кондитерські вироби 20 30
Какао на молоці 150 180
П'ятниця
Сніданок
Каша гречана з м¢ясом 65/20 80/40
Ікра кабачкова 40 60
Хліб з маслом, сир 30/4/6 40/6/8
Чай з лимоном 150 180
Обід
Закуска: часник, цибуля 5 10
Борщ зі сметаною прокип¢яченою 180 200
Пюре картопляне 70 80
Суфле м¢ясне 50 70
Компот зі свіжих фруктів, сухофруктів 120 180
Хліб 20/20 40/40
Полуденок
Шарлотка яблучна 70 80
Плюшка 40 60
Сік фруктовий 120 180
Кiлькiсть переглядiв: 1040