Кисневий коктейль

Кисневий коктейль представляє собою повітряну піну з фітораствора або соку, яка насичується киснем. В даний час такі коктейлі користуються чималою популярністю. Вони дають можливість дуже просто і швидко забезпечити організм кисневої підтримкою.

/Files/images/молочн.-кокт.jpgКористь кисневого коктейлю для дітей:
1. Завдяки високому вмісту в ньому кисню, такий коктейль компенсує організму недолік цього життєво необхідного газу, усуваючи ознаки гіпоксії у дітей.
Ця властивість буде особливо корисно тим, хто веде малорухливий спосіб життя і рідко знаходиться на свіжому повітрі.
2. Кисневий коктейль діє на організм як м'який і абсолютно безпечний енергетик - підвищується працездатність, зникає хронічна втома, як не дивно, нормалізується сон.
3. Коктейль також активно впливає на травний процес і сприяє лікуванню багатьох хвороб кишечника та шлунка (дисбактеріоз, коліт, гастрит, виразка).
4. При регулярному вживанні у дітей зміцнюється імунна система, усуваються наслідки стресів і перевантажень (як фізичних, так і емоційних).

Кисневий коктейль складається з бульбашок кисню, піноутворюючий та фіто-коктейлю. Як фіто-коктейлю може використовуватися лікарська та / або вітамінна складова. При необхідності застосовуються і смакові добавки. Як піноутворюючий компонента сьогодні використовують білок курячого яйця, корінь солодки або желатиновий настій.
Всі ці компоненти є взаємозамінними. Іноді може використовуватися і їх суміш. Найбільш поширений зараз корінь солодки. А ось яєчний білок додають рідко. Це пов'язано з тим, що існує небезпека зараження сальмонельозом. Крім того, такий коктейль має дуже обмежений термін придатності. Його необхідно використовувати не пізніше двох днів з моменту виготовлення. Тому часто застосовується сухий білок курячого яйця.
Застосування желатину вимагає багато часу - близько 6 годин.
Лікарські складові в коктейлях зазвичай застосовуються в будинках відпочинку і санаторіях. Це можуть бути екстракти (сиропи) або відвари різних цілющих трав. Найчастіше використовують сиропи, тому що це рятує від витрат часу на приготування відварів. Крім того, до складу сиропів вже включені смакові добавки. Вживання такого напою необхідно узгодити зі своїм лікуючим лікарем. Вітамінні складові додають у коктейлі в фіто-барах, саунах харчових блоках загального профілю. Найчастіше додаються тонізуючі добавки, соки або фруктові і ягідні сиропи.

Кiлькiсть переглядiв: 1727

Календар

Попередня Жовтень 2018 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031