Індекс алергену або непереносимої речовини | Розшифровка індексів алергенів або непереносимих речовин | |
Г | глютен або його сліди | |
Л | лактоза | |
ЗП | злакові продукти | |
РП | ракоподібні продукти | |
Я | яйця | |
Р | риба | |
А | арахіс | |
СБ | соєві боби | |
МП | молочні продукти | |
ГХ | горіхи | |
С | селера | |
ГЦ | гірчиця | |
К | кунжут | |
ЛП | люпін | |
М | молюски | |
Примітки: | 1. Інформація про наявність у складі готової страви/виробу алергену або непереносимої речовини обов’язково зазначається в меню відповідним індексом в дужках після назви готової страви/виробу (наприклад, сирники із сметаною (Л, МП), що вказує на наявність у страві лактози та молочних продуктів). 2. Інформація з розшифровкою індексів алергенів або непереносимих речовин розміщується біля меню. |
Березень 2024 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
П | В | С | Ч | П | С | Н |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |