/Files/images/зірочки копия.jpg

ХОЧА МИ ТІЛЬКИ ЗІРОЧКИ,
НЕДОВГО ВАМ ЧЕКАТИ!
ЯК ВИРОСТЕМО ЗІРКАМИ,
ВАС БУДЕМ ДИВУВАТИ!

Вихователь - Бабенко Вікторія Вікторівна

Вихователь, кваліфікаційна категорія " спеціаліст вищої категорії".

/Files/images/IMG-30f94ccdb4484dade56d1930cd44036e-V.jpg У 2001 році закінчила ЗДУ за фахом – філолог, викладач української мови та літератури. Педагогiчну дiяльнiсть розпочала у 1995 роцi.
В нашому дошкільному закладі працює з 2003 року.
За час роботи показала себе, як вдумливий, творчий педагог, володіючий методикою навчання і виховання дітей. Свою педагогічну діяльність будує на основі особистісно-орієнтованої взаємодії з дітьми.
Проводить заняття в контексті спілкування; бачить домірність у співвідношенні репродукування та творчості у грі, навчанні, пізнавальній діяльності. Відрізняється працьовитістю і умінням розвинути в дітях ділові якості, які допоможуть в досягненні успішного результату.
Поглиблено працює над проблемою навчання дошкільників української грамоти.


Вихователь - Пономарьова Наталя Михайлівна

/Files/images/d-01.jpg

Вихователь, кваліфікаційна категорія "спеціаліст першої категорії", має педагогічне звання "вихователь-методист". В дошкільному навчальному закладі працює з 1993 року.

Наталя Михайлівна грамотний, ініціативний, не байдужий до своєї справи педагог. Знання психологічних особливостей дітей допомагають педагогові організувати їх на різноманітні види діяльності. На своїх заняттях створює емоційно-позитивну атмосферу, використовуючи ігрові прийоми і технології ТРВЗ. У кожній дитині Наталя Михайлівна бачить індивідуальність і допомагає кожному розвивати творчі та інтелектуальні здібності.
Забезпечує індивідуальний підхід до кожної дитини.

.

.

Професійне кредо вихователя: «Дитина не може чекати щастя, вона нетерпляча. Вона хоче і повинна бути щасливою сьогодні і зараз. І який же я педагог, якщо кожна секунда спілкування зі мною не робить її щасливою і радісною, і, звичайно ж, розумною і довірливою».

.

Помічник вихователя - МІРОШНИЧЕНКО Олександра Володимирівана

/Files/images/20230920_114808.jpg

.

.

Пономарьова Наталя Михайлівна приймала участь у спеціалізованому міжнародному Запорізькому екологічному форумі.
Пропонуємо до вашої уваги прості цікаві досліди,
які ви можете відтворти з дитиною в домашніх умовах.

Маятник своїми руками

Диво з яйцем

"Маленькі таємниці великих відкриттів " ЗДО №42 "Сонечко"

Оснащення групи

Інтер’єр групи оформлено з високим естетичним смаком. Вихователі працюють над створенням широкого розвивального середовища відповідно до вимог програми «Я у Світі», без випадкових об'єктів, що вносять дисонанс у гармонізований простір, насичують ігровим та дидактичним матеріалом, який залишає за дитиною свободу вибору діяльності.

Кiлькiсть переглядiв: 1725

Календар

Попередня Лютий 2020 Наступна
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829