/Files/images/ПР.jpg

МИ - СОНЕЧКА КРАПЛИНКИ,
МОВ ЗОЛОТІ ЗЕРНИНКИ.
ТЕПЛО ВАМ ПОДАРУЄМО
ТА ДРУЗІВ ВСІХ ШАНУЄМО.

.

Вихователь - Щебликіна Оксана Вікторівна

/Files/images/Untitled-Scanned-01.jpg

Вихователь,кваліфікаційна категорія "спеціаліст першої категорії".
У 2000 році закінчила БДПІ за фахом – вихователь, організатор дошкільного виховання. Педагогiчну дiяльнiсть розпочала у 1987 роцi.
В нашому дошкільному закладі працює з 1987 року.
Методично освідчений педагог, досконало володіючий програмою та специфікою роботи з дітьми.
Неодноразово давала відкриті зразкові заняття з практичним показом нових педагогічних ідей для молодих спеціалістів та студентів ЗІППО.
Оксана Вікторівна на високому професійному рівні проводить освітньо-виховну роботу, ігрову та трудову діяльність в групі. На заняттях та в повсякденному житті використовує нові педагогічні технології, а саме, перегляд фрагментів навчальних програм та мультфільмів: «Уроки Тітоньки Сови», «Даша-слідопит», «АБЕТКА безпеки», «Тралік і Валік».
Приділяє велику увагу розвитку рідної мови дошкільників, вихованню любові до рідної землі, міста, домівки; навчанню української грамоти.
У Оксани Вікторівни є чому навчитись, вона наставник для молодих спеціалістів , розвиває в них відповідальність та творчу ініціативу.


Вихователь - Слабій Тетяна Віталіївна

/Files/images/DSCN4469.JPG

Вихователь, каваліфікаційна категорія "спеціаліст другої категорії".
У 2002 році закінчила ЗДУ за фахом – філолог, викладач української мови та літератури. Педагогiчну дiяльнiсть розпочала у 2001 роцi.
В нашому дошкільному закладі працює з 2003 року.
Тетяна Віталіївна – виключно працьовитий, ініціативний, творчий педагог. Приймає активну участь в методичній роботі ДНЗ та району. Регулярно відвідує МО: проводить відкриті заняття, виступає з повідомленнями. Підвищує кваліфікацію шляхом самоосвіти, завжди в курсі нових видань методичної літератури.
Володіє сучасними педагогічними технологіями, які розвивають в дітях активність, допитливість, творчі здібності.
Будує дорослі відношення з дітьми за співробітництвом та спільництвом. Планує і проводить заняття, ігри, прогулянки і розваги відповідно до віку та запиту дітей.
спішно формує логіко-математичні здібності через ігрові прийоми; уміння зацікавити та захопити дітей матеріалом, переключаючи їх увагу зміною видів діяльності. ЇЇ заняття завжди методично грамотно побудовані.

Кредо вихователів: «У дитини своя власна манера бачити, думати, відчувати, і немає нічого безглуздішого, .
як бажання замінити її нашою…»

.

.

Помічник вихователя - Подоляк Олена Володимирівна

/Files/images/IMG-412778062ba1ba908197462b577f2542-V.jpg Чуйна, доброзичлива людина, завжди своєчасно прийде на допомогу. З любов'ю і уважністю відноситься до дітей. Користується повагою серед колег та батьків.

.

.

.

.

.

Оснащення групи

Для малюків вихователі створюють привабливе оточення: в предметно-ігровому середовищі діти почувають себе комфортно та зручно; в достатній кількості демонстраційний матеріал, дидактичні ігри та посібники; DVD-програвач та багата відеотека з навчальними програмами і мультфільмами.

Кiлькiсть переглядiв: 1470

Календар

Попередня Жовтень 2018 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031